Značku Vysočina regionální produkt® nově získali čtyři výjimeční producenti!
Seznamte se s novými členy rodiny regionálních produktů z Vysočiny:

Mgr. Jaroslava Lišková (Náměšť nad Oslavou)
Sušené maso, paštiky a konzervované maso vyráběné tradičním způsobem – z kvalitního masa, bez zbytečných přísad.


Tomáš Peter Chilli-Semena (Jakubov u Mor. Budějovic)
Chilli omáčky z vlastní produkce – od sladké po extra pálivou. Lokální suroviny, originální receptury (např. medvědí česnek, dýně, hrušky, meruňky…).

Lucie Jelínková – Mlsný jelen (Druhanov u Světlé n. Sázavou)
Poctivé džemy, sirupy a pečené čaje bez konzervantů a barviv – z domácího a krajového ovoce a bylin.

SEVAK star s.r.o. Rakytník Bohdalov (Bohdalov)
Rakytníkové BIO produkty z ekologického zemědělství – šťávy, čaje i pomazánky plné vitamínů a chuti Vysočiny.
Podporujte lokální výrobce – chutná to líp, dává to smysl!